Voeg je header hier toe

Hoeve Hoogland is een voedselnetwerk. Wij verbinden bewuste consumenten door lokaal en NatuurRijk voedsel te produceren. Zo beheren wij natuurgebieden van o.a. https://landvanons.nl en https://www.staatsbosbeheer.nl Voor het beheer zetten wij onze Dexterkoeien en geiten in. We werken zonder chemische bestrijdingsmiddelen en maken geen gebruik van kunstmest. Wij streven naar een duurzaam voedselsysteem.

Doe je mee?

Wij richtten in 2016 een voedselnetwerk op met de insteek om mensen en voedsel dichter bij elkaar te brengen. We werken met een variant op aandeelhouders. Je wordt lid door ons een renteloze lening te verstrekken. De hoogte van deze lening bepaal jij zelf.

Als lid kun je inloggen op onze bestelsite. Daar zie je jouw geleende bedrag staan. Na elke bestelling zie je dat je tegoed afneemt, zo betalen wij jouw lening terug.
meld je aan via: info@hoevehoogland.nl

Wat krijg je?

De bestelsite staat vol met heerlijke eigen producten als onbespoten groente, zuivelproducten als melk en kaas, vlees, eieren en kant en klaar maaltijden. Daarnaast leveren wij biologische producten als pasta’s , rijst, olijven, dadels. Van lokale partners kopen we kip, honing, reevlees of meel in.

Meer weten over Hoeve Hoogland?
https://landvanons.nl/voedselnetwerk/

Video door Omrop Fryslân. Klik op de afbeelding om de video te starten.

Volg ons ook op:

Stel je vraag aan ons!

Enthousiast geworden of op zoek naar meer informatie? Vul je gegevens in en we nemen contact met je op.

Dichtbij

 We willen geen voedsel van weiden en akkers ver van hier, maar duurzaam eten van heel dichtbij. Zie ze hier eens staan, die tevreden, leuke nieuwsgierige en rustige koeien. Dit zijn onze Dextertjes, een heel plezierig ras.”